Klassieke Suzuki Track Day keert terug voor 2019

Suzuki GBheeft in samenwerking met het Vintage Parts-programma de terugkeer aangekondigd van de enorm succesvolle Classic Suzuki Track Day voor 2019, die zal plaatsvinden op Cadwell-park op 29 juni en heeft nu al een all-star line-up van fietsen en rijders, en er zullen er nog meer worden bevestigd.

Met het inaugurele evenement geprezen als een enorm succes in 2018, met volgeboekte tracksessies doorspekt met een groot aantal bekende namen, waaronder John Reynolds, Mick Grant en James Whitham, lijkt de editie van dit jaar nog groter te worden.

Het Vintage Parts-team verwelkomt Reynolds opnieuw en is verheugd om meer legendarische namen te bevestigen, waaronder Terry Rymer, Phil Read, Steve Parrish, Danny Webb en Pete Boast, terwijl een all-star machine-line-up bestaat uit niet minder dan vier RG500’s, twee XR69’s, een Lucky Strike RGV500, de Team Classic Suzuki Katana-racemotor en de gerenommeerde Vintage Parts-restauratiecollectie, waaronder de GSX-R750F, GSX-R1100L en TL1000S.

Op de dag wordt de baanactie opgesplitst in vier groepen – met plaatsen beschikbaar voor £ 139 – voor beginners, tweetaktmotoren, minder dan 750 cc en meer dan 750 cc. Er zullen ook een aantal racefietsparades zijn.

Buiten de baanactie zal er nog genoeg te zien zijn in het paddockgebied, met displays van specialisten, handelsstands en meer, waaronder B&B Motorcycles, Suzuki Performance Centre en Grumpy 1260.

Tim Davies van Suzuki GB, kondigde het evenement van dit jaar aan en zei: “We waren overweldigd door de reacties en feedback na het evenement van vorig jaar, dus we waren altijd van plan om het terug te brengen voor 2019. We zijn eerlijk gezegd zelf maar een team van enthousiastelingen en genoten net zoveel van het zien van de verschillende motoren op het circuit en rond de paddock als ieder ander. En niet alleen waren de baansessies volgeboekt, er waren zelfs een aantal toeschouwers op de dag die langs de baan stonden en door de paddock dwaalden. Het was een heel speciale dag en we zijn heel blij dat we weer een aantal speciale gasten en beroemde gezichten hebben, allemaal met een rijke Suzuki-geschiedenis en veel verhalen te vertellen. We kunnen niet wachten tot het rond rolt.”

Reserveer uw plek op de dag zelf – lopen in combinatie met Klassieke Bike Track Days.

Bekijk deze video van het evenement van vorig jaar

Meer informatie over Suzuki’s Vintage Parts-programma.

Bron: Suzuki GB

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Iwimoto.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart